"If you do not know how to ask the right question,
you discover nothing"
Dr. W. Edwards Deming (grondlegger van het PDCA-model)

Over ons

Odion Onderzoek B.V. is opgericht in 2009 en is van start gegaan als onderzoeksbureau voor kwaliteitszorgonderzoek. In 2011 was het uitvoeren van opleidingsaccreditaties een logische volgende stap en werden we al snel ook gevraagd voor het begeleiden van instellingstoetsen kwaliteitszorg in Nederland, Vlaanderen en Luxemburg. Inmiddels zijn wij evaluatiebureau voor opleidingsaccreditaties en adviseren we een groot aantal instellingen in het hoger onderwijs over instellingsbrede kwaliteitszorg.

Wij zijn een kleinschalig en open bureau met betrokken en zeer ervaren medewerkers. We vinden het belangrijk om onze opdrachten goed af te stemmen op de wensen van de klant. Dat houdt in dat we veel flexibiliteit bieden, zodat we rekening kunnen houden met tussentijdse aanpassingen als omstandigheden mochten veranderen. We koesteren de relaties met onze klanten en staan bekend om onze gedrevenheid en om onze slagvaardige, pro-actieve en oprecht betrokken houding.

We worden door universiteiten – en door de NVAO zelf – gevraagd om te adviseren over de doorontwikkeling van hun interne kwaliteitszorgsysteem, ook met het oog op de ontwikkeling naar instellingsaccreditatie.