“Education is the kindling of a flame,
not the filling of a vessel."
Socrates

Vacature officemanager (16-20 uur)

Je bent een kei in het ontzorgen van je collega’s en creëert overzicht en structuur. Je bent een nauwkeurige werker, neemt graag initiatieven en vindt het fijn om zelfstandig te werken, in een dynamische omgeving, waar je bijdraagt aan het verbeteren van de kwaliteit van hoger onderwijs. Jij bent wie wij zoeken! 

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein team van enthousiaste, betrokken en zeer gedreven professionals. We richten ons op kwaliteitszorg in het hoger onderwijs in de brede zin. We adviseren opleidingen, faculteiten en universiteitsbesturen over kwaliteitszorgvraagstukken. We organiseren opleidingsaccreditaties, interne reviews, adviseren over het borgen en stimuleren van onderwijskwaliteit, brengen kwaliteitscultuur- en structuur in kaart en adviseren hoe dit verder ontwikkeld kan worden. We begeleiden nieuwe opleidingen door het uitvoeren van intern haalbaarheidsonderzoek, (markt)onderzoeken en het ondersteunen van aanvragen (macrodoelmatigheid, toets nieuwe opleiding). Daarnaast ontwikkelen we zelf instrumenten, zoals peer reviews en onderzoeken onder werkveld, alumni, docenten en studenten.

Wat ga je doen?

Als officemanager houd jij de organisatie draaiend. Jij zorgt dat alles loopt en dat iedereen zijn/haar werk goed kan doen. Daarnaast ontwikkel je ideeën voor de huisstijl, marketing en social media en voer je die ook zelf uit. De website is onder jouw beheer, en het is jouw verantwoordelijkheid om deze up-to-date te houden. Verder coördineer jij bijeenkomsten en panels, en hou je contact met externe (internationale) panelleden. Je houd projectadministratie up-to-date, vervult administratieve werkzaamheden en bovendien: 

 • Plan je bijeenkomsten, reserveer je vergaderruimtes en hotelovernachtingen
 • Lees je rapporten en offertes tegen, reken je ze na en volg je ze op
 • Woon je bijeenkomsten en focusgroepen bij en notuleer je 
 • Assisteer je bij het uitvoeren van onderzoeken (bijv. coderen van open antwoorden)

Wie zoeken wij?

 • Je hebt MBO of HBO werk- en denkniveau, met minimaal drie jaar werkervaring
 • Je bent een kei in organiseren en je haalt energie uit het ondersteunen van je collega’s
 • Je kunt jezelf goed uitdrukken en je schrijft vloeiend en bondig in Nederlands en Engels

Wat bieden wij?

Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We bieden je veel vertrouwen én collegiale support. Je bent vanaf de eerste dag direct onderdeel van het Odion-team, waarbij we samen net die extra meter lopen voor de opdrachtgever. We lunchen samen, hebben thematische bijeenkomsten waarin we kennis uitwisselen, staan altijd voor elkaar klaar, hebben een fijne collegiale sfeer en delen bovenal een passie voor goed hoger onderwijs.

Daarnaast krijg je:

 • Een leuk team waarin we elkaar ondersteunen, uitdagen en als klankbord voor elkaar dienen
 • Een snel groeiend bedrijf met veel ruimte voor nieuwe ideeën, creativiteit en ondernemerschap
 • Leuke, uitdagende en afwisselende opdrachten voor gerenommeerde opdrachtgevers
 • Mogelijkheden om trainingen en cursussen te volgen
 • Goede arbeidsvoorwaarden: salaris op basis van loonschaal 8 van de CAO Nederlandse Universiteiten, een pensioenvergoeding, laptop en telefoon
 • Een deel van de winst van Odion. We dragen Odion samen, daarom wordt een percentage van de winst rechtstreeks onder de medewerkers verdeeld. Zo deel je dus ook financieel mee in de groei van Odion.

Reageren

Vind jij het leuk om samen met ons Odion verder te laten groeien, solliciteer dan meteen. Wie weet start je dan binnenkort al met je eerste klus. Stuur je cv met motivatiebrief naar Suzanne den Tuinder, s.dentuinder@odion-onderzoek.nl

Wil je meer weten over onze cultuur en werkomgeving of wil je graag spreken met iemand uit het team? Neem dan vooral contact op met één van je toekomstige collega’s: Nikki Hoop (n.hoop@odion-onderzoek.nl) of Elian Bogers (e.bogers@odion-onderzoek.nl).